............. Treballem la interculturalitat i eduquem en valors
..
..

dilluns, 19 de maig del 2008

Darrera mirada

Després de dur a terme tot el treball, arriba el moment de realitzar-ne una conclusió final. Però dic final de manera relativa ja que això no significa que aquí finalitzi la “vida” d’aquest bloc.
Primerament però, voldria fer referència al desenvolupament general del treball pròpiament dit, ja que aquests m’ha aportat un gran nombre de noves experiències i coneixements.
Per una banda, he après a dominar el recurs del bloc, aspecte important tenint en compte el gran ús i domini actual de la xarxa per a quasi tot el que es du a terme dia a dia. Però quan parlo de domini de recursos, val a dir que no només puc fer referència al bloc ja que, al llarg d’aquest treball he adquirit coneixements d’un gran nombre de programes educatius. Entre ells en podem destacar el KitPix, l’Audacity entre d’altres.
Amb tot, també he après a valorar una gran font de coneixement com és la xarxa. Val a dir que, tot i saber d’un gran nombre de portals educatius i recursos variats, després de dur a terme aquest treball sé de molts més recursos, més fonts, més possibilitats d’aquests...
Pel que fa al fet de dur a terme aquest treball a nivell grup, penso que ha sigut una gran experiència. És gratificant pel fet de poder compartir de manera directa amb les meves companyes la realització d’una “pàgina web” nostra. A més, a través de la seva realització hem pogut compartir maneres de treballar i de fer que, indirectament, ajuden a un mateix. El fet de combinar treballs a nivell grup i d’altres individuals també a permès en certs moment treballar de manera més autònoma. I, un aspecte que considero interessant, és també el fet de poder comentar els articles publicats a nivell individual (també de grup), cosa que ha permès saber valorar i opinar sobre el que els companys diuen i aportar-los-hi també noves opinions o punts de vista que potser un mateix no havia tingut en compte.
Finalment, tot i que ha sigut un treball el qual ha portat un gran volum de feina, el resultat, almenys a nivell personal, ha sigut molt gratificant. Per a mi aquest bloc és com “un fill meu”.