............. Treballem la interculturalitat i eduquem en valors
..
..

dilluns, 19 de maig del 2008

Una mirada enrera

Quan em poso a mirar tot el bloc fet fins ara no puc evitar sentir satisfacció. Per una banda, satisfacció d'haver fet aquest treball, ja que quan ens el van proposar creia impossible que el poguessim fer. Per altra banda, satisfacció d'haver treballat amb un gran grup, amb el qual hem sapigut trobar l'equilibri per poder-lo dur a terme.
..
El primer dia de classe, quan ens van ensenyar la programació vaig quedar, com ho diria... espantada... Però he vist que tot i que aquest treball porta feina, l'hem pogut fer sense masses problemes. La programació va ser de gran ajuda ja que teníem la feina molt ben estructurada, fet que ens va permetre poder fer aquest bloc de mica en mica i no a l'últim moment.
..
El millor de tot és el que he après durant tot aquest temps: a realitzar un bloc, a crear clips, a utilizar diversos programes, a buscar informació, etc. I tot això m'ha enriquit moltíssim, ja que són coneixements que més endavant podré utilitzar amb els meus alumnes.
..
Per això el nostre grup vol continuar aquest bloc, perquè creiem que podem aportar coses tan als docents com els discents i que ells també ens poden aportar (amb els seus comentaris, amb els seus propis blocs, etc). Per tant, aquest article és tan sols una mirada enrere, que ens serveix per ser crítics amb nosaltres mateixos i per continuar mirant endavant.